0

    Účast TSI System na veletrhu Amper 2007

    20.06.2024

    Nacházíte se v sekci Archiv článků a událostí. Pro aktuální informace o právě konaných výstavách a veletrzích navštivte stránku Aktuálně konané akce nebo nás v případě potřeby kontaktujte.


    TSI System s.r.o.
    hala 5, sektor B, stánek 10



    2007V expozici TSI System najdou návštěvníci přístroje a systémy pro bezkontaktní měření teploty, termokamery a instrumentaci pro počítačové vidění. Vedle ručních bezkontaktních teploměrů Fluke 60 pro základní měření zde budou i precizní přístroje řady Fluke 570. Chybět nebudou ani pyrometry řady Raytek 3i pro speciální aplikace.


    Termokamera Fluke Ti20 je nyní k dispozici s vylepšenými technickými parametry a českým prostředím. Nově bude prezentována řada termokamer Fluke Ti 40/45 s  možností prolínání infračerveného termogramu s viditelným obrazem, s vysoce citlivým detektorem a rozměrným displejem. Široká je nabídka systémových teploměrů Raytek pro trvalou instalaci do technologických procesů. Pro zobrazování a analýzu teplotních polí v kontinuálních procesech jsou určeny teplotní skenery MP50.


    Počítačové vidění reprezentují výrobky Cognex: inteligentní kamery DVT a In-Sight s jednoduchým rozhraním a výkonnými funkcemi, snadno použitelné inteligentní snímače Checker a ruční i vestavné čtečky kódů DataMan a In-Sight ID. Produkty pokrývají široké aplikační spektrum od vstupní kontroly polotovarů, přes kontrolu výrobního procesu až po výstupní kontrolu. TSI System podporuje zákazníky všech úrovní dodávkami jednotlivých komponentů, subdodávkami kamerových systémů do zákaznických řešení i aplikačním řešením na klíč.