0

    O společnosti TSI System

    19.06.2024

    Jsme specialisté v oboru měřících, zkušebních a laboratorních technologií

     

    Logo společnosti TSI System

     

     

    Již více než 30 let poskytujeme výjimečné služby a technologie v oblasti měření, zkušebních metod a laboratorního vybavení. Jsme česká společnost TSI System s.r.o. a specializujeme se na poskytování komplexních řešení pro průmyslové podniky, výzkumné laboratoře a univerzitní pracoviště.

     

     

    Naše odbornost

     

     

    TSI System se zaměřuje na ultrazvukové a elektromagnetické metody nedestruktivního zkoušení, které umožňují provádět kvalitativní zkoušky výrobků bez jejich poškození. Specializujeme se také na bezkontaktní měření teploty, metalografii a měření tvrdosti a mikrotvrdosti materiálů.

     

     

    Naše služby

     

     

    Nabízíme širokou škálu produktů, zařízení a systémů pro kontrolu kvality a sledování průběhu výrobních procesů. Naše služby nezahrnují pouze standardní přístrojové vybavení, ale poskytujeme také komplexní systémová řešení, která odpovídají konkrétním potřebám našich zákazníků.

     

     

    Poskytujeme odborné konzultace v oblasti teplotních měření, nedestruktivního měření tloušťky povlaků, materiálových zkoušek a dalších technických aspektů.

     

     

    Poskytujeme kompletní metodickou a technickou podporu k našim přístrojům a zařízením, včetně preventivní údržby a oprav. Zajišťujeme záruční i pozáruční opravy všech dodaných měřicích přístrojů, systémů a laboratorních zařízení ve vlastním servisním oddělení s vyškoleným personálem.

     

     

    Provádíme kalibrace ručních a systémových bezkontaktních teploměrů, termokamer, povlakoměrů, tloušťkoměrů a ultrazvukových přístrojů. Nabízíme pravidelné preventivní prohlídky systémových přístrojů a laboratorních zařízení u vás, což umožňuje včasnou diagnostiku opotřebení a minimalizuje riziko poruch.

     

     

    Naše kompletní metalografická laboratoř je k dispozici pro přípravu vzorků, demonstrace zařízení a doporučení optimálních postupů pro přípravu vašich vzorků.

     

     

    Náš přístup

     

     

    Snažíme se nejen dodávat technologie, ale také podporovat naše zákazníky aplikačními informacemi, laboratorními rozbory a odbornými znalostmi. Víme, že pouze detailní znalost problematiky umožňuje realizovat správná technická rozhodnutí.

     

     

    Proč si zvolit nás?

     

     

    • Profesionální služby speciálních nedestruktivních kontrol a specializovaných teplotních měření.
    • Kompletní metodická a technická podpora se službami servisu a preventivní údržby.
    • Pravidelná účast na významných veletrzích, pořádání seminářů a kurzů pro neustálé seznámení se s moderními technologiemi.

     

     

    Jsme hrdí na naši historii, vášeň pro inovace a závazek vůči našim zákazníkům. Společně vytváříme lepší a efektivnější průmyslové procesy. Vítejte v TSI System s.r.o. – vašem partnerovi pro excelentní technologie a služby.

     

     

     Foto z veletrhu TSI System