0

    Poskytované služby

    06.05.2024

    Poradenství a konzultace měření a zkoušení

     

    TSI System poskytuje konzultace o teplotních měření pro technologické nebo diagnostické účely. Pro demonstrační měření jsou k dispozici ruční a systémové bezkontaktní teploměry, termokamery a řádkové skenery v teplotním rozsahu od -50 °C do 3000 °C.

     

    Nabízíme poradenství v nedestruktivním měření tloušťky povlaků na libovolných podkladech a ve zkouškách přilnavosti. Také je možné zjistit podrobnosti o nedestruktivním měření tloušťky materiálů a nedestruktivní diagnostice bodových nebo laserových svarů.

     

    Podáváme informace o vhodnosti použití specifických spotřebních materiálů pro přípravu metalografických vzorků. Pro zájemce provádíme vzorové aplikace doporučených postupů ve vlastní laboratoři nebo přímo na jejich pracovišti.

     

    Navrhujeme zkoušky tvrdosti zejména kovových materiálů přenosnými i stacionárními univerzálními tvrdoměry. V případě potřeby automatického měření navrhujeme systémové řešení měření tvrdosti.

     

    Poskytujeme endoskopickou kontrolu pomocí videoskopu se sondou o průměru 6 mm a délce 3 m. Výstupem je zkušební protokol s obrazovou dokumentací stvrzený držitelem certifikátu III. stupně pro vizuální kontroly.

     

    Na technické a termínové podmínky konzultací, poradenství, měření, zkoušek a kontrol se informujte prostřednictvím dotazu.


    Metalografická laboratoř TSI System


    Metalografická laboratoř


    TSI System má nyní k dispozici kompletní Metalografickou laboratoř.

     

    Laboratoř je určena k předvedení metalografických zařízení, pro vzorovou přípravu metalografických vzorků a pro ověření vlastností použitých zařízení a prostředků. Zveme Vás k návštěvě naší laboratoře, kde Vás seznámíme se zařízeními a prostředky Lam Plan a Heraeus Kulzer a předvedeme Vám jejich funkci a vlastnosti při přípravě Vašich vzorků. Pro Vaše vzorky doporučíme vhodné postupy přípravy včetně potřebných zařízení a optimálně zvolených prostředků s ohledem na efektivitu přípravy.

     

    Pokud máte zájem o návštěvu naší laboratoře, kontaktujte nás prosím přes formulář dotazu. Uveďte podrobnosti o Vašich vzorcích, abychom mohli navhrnout vhodný postup.

     

     

    TSI System poskytuje plnou podporu prodeje měřící a laboratorní techniky


    TSI System poskytuje plnou podporu prodeje měřicí a laboratorní techniky. Tato činnost zahrnuje kompletní metodickou a technickou pomoc k dodaným přístrojům a zařízením, jejich preventivní údržbu a opravy. Na technické a termínové podmínky oprav a preventivních prohlídek se informujte prostřednictvím dotazu.


    Zajišťujeme záruční i pozáruční opravy všech dodaných měřicích přístrojů, systémů a laboratorních zařízení. Opravy ve vlastním servisním oddělení provádí vyškolený servisní personál. Servisní oddělení úzce spolupracuje se servisními centry všech dodavatelů.


    Pro systémové přístroje a laboratorní zařízení provádíme pravidelné preventivní prohlídky u uživatele. Včasná diagnostika opotřebení klíčových uzlů těchto systémů a strojů umožní předcházet vážnějším poruchám a omezuje tak riziko neplánované odstávky důležitých zařízení.



    Kalibrace


    KalibraceTSI System provádí kalibrace ručních a systémových bezkontaktních teploměrů a termokamer a zajišťuje kalibrace vybraných teploměrů, povlakoměrů, tloušťkoměrů a ultrazvukových přístrojů.

    TSI System je vybavena kalibračním zařízením pro bezkontaktní teploměry, které umožňuje kalibraci přístrojů v teplotním rozsahu od 20 °C do 390 °C. Vysokoteplotní bezkontaktní teploměry je možné vyzkoušet až do teploty 1400 °C.

    TSI System je držitelem oprávnění "Center of Competence" firmy Raytek.


    Na technické a termínové podmínky kalibrací se informujte prostřednictvím dotazu.