0

    Leskloměrná sonda 20°/60° pro PosiTector GLS

    Leskloměrná sonda 20°/60° pro PosiTector GLS
     
    Výrobce
    Kód

    06620102

      Podrobnosti o produktu

      Leskloměrná sonda GLS s geometrií odrazu světla 20° / 60° pro měřidlo PosiTector GLS. Vhodné pro aplikace s vysokým až pololesklým leskem, měřidlo vypočítává mlhavost (Haze Index).

       

      Přenosné měřidlo lesku PosiTector GLS pro všechny povrchové úpravy. Automatická diagnostika a automatická kalibrace se provádí po zapnutí pomocí chráněné základny s integrovaným kalibračním standardem. Měřidlo je jednoduché na ovládání a poskytuje vysokou rychlost měření, více než 60 měření za minutu. Měřidlo má dva výkonné režimy skenování pro kvantifikaci velkých ploch (pouze pokročilé modely přístroje PosiTector). V režimu statistiky se během měření průběžně zobrazuje/aktualizuje průměr, směrodatná odchylka, min/max a počet naměřených hodnot.

       

      Tělo měřidla je odolné proti povětrnostním vlivům, prachu a vodě - kryt s certifikací IP65. Součástí je certifikát o kalibraci prokazující návaznost na NRC pro sondu i integrovaný standard lesku. PosiTector GLS umožňuje volit jednotky pro každou geometrii sondy (lesk a % odraznosti světla).

       

      Měřidlo PosiTector GLS má 2,8" barevný dotykový displej odolný proti nárazu s přepracovanou klávesnicí pro rychlou navigaci v menu. Integrovaná nápověda na měřidle vysvětluje položky menu stisknutím tlačítka. Funkce RESET okamžitě obnoví tovární nastavení.

       

      Všechna měřidla jsou dodávána s ochrannou podložkou s integrovaným kalibračním etalonem (dlaždice), 10 čisticími ubrousky, ochranným gumovým pouzdrem, řemínkem na zápěstí, 3 bateriemi AAA, návodem, pevným pouzdrem, ochranným štítem objektivu, kalibračním certifikátem, kabelem USB a softwarem PosiSoft.


      Poptat

      Poptávka produktu

      Leskloměrná sonda 20°/60° pro PosiTector GLS

      Společnost
      Jméno a příjmení
      Funkce
      E-mail
      Telefon
      Adresa
      Zpráva
      Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

      Parametry

      Geometrie leskoměrné sondy 20°, 60°
      Měřicí rozsah 0–2000 GU
      Provedení sondy PosiTector kabelová sonda
      Rozlišení ±0.1 GU (?100 GU), ±1 GU (>100 GU)

      Související produkty

      Sada 10 balení náhradních čisticích ubrousků pro PosiTector GLS. Pozn.: Součástí každého PosiTector GLS je 10 čisticích ubrousků.

      Související

      Tělo přístroje PosiTector v provedení Standard. Dle připojené sondy se z něj stává měřící přístroj pro danou aplikaci, daný typ měření. S příslušnou sondou vytvoří: PosiTector 6000, 200, SPG, RTR,...

      Tělo přístroje PosiTector v provedení Advanced. Dle připojené sondy se z něj stává měřící přístroj pro danou aplikaci. Dle připojené sondy se z něj stává měřící přístroj pro danou aplikaci, daný typ...

      Podobné produkty

      Leskloměrná sonda GLS s geometrií odrazu světla 60° pro měřidlo PosiTector GLS. Vhodné pro většinu aplikací lesku, preferovaný úhel pro pololesklé aplikace. Přenosné měřidlo lesku PosiTector GLS pro...

      Leskloměrná sonda GLS s geometrií odrazu světla 20° / 60° pro měřidlo PosiTector GLS. Vhodné pro aplikace s vysokým, pololesklým a matným leskem. Měřidlo vypočítává Haze (index zamlžení). Přenosné...