0

    Metallography 2016

    20.06.2024

    Nacházíte se v sekci Archiv článků a událostí. Pro aktuální informace z oblasti metalografie navštivte sekci Vybavení materiálových laboratoří nebo nás v případě potřeby kontaktujte.


    /aktualne-konane-akce_d13962.html

    Publikováno 27. 8. 2014

    16th International Symposium on Metallography and Materials Science

     

     

     

    20. - 22. 4. 2016 – Academia Congress Centre, Stará Lesná, Slovenská republika

     

     

    Metalografie

     

    Účast na konferenci a připojené výstavě laboratorní techniky

     

    Tradiční akce se koná v tříletých intervalech již od roku 1969. Skupiny specialistů v oblasti metalografie se pravidelně setkávají a vyměňují své zkušenost a poznatky. Tato konference je považována za velmi významnou pro prezentaci dosažených výsledků v oblasti materiálového inženýrství. Konference již není zaměřena jen na kovové materiály, ale věnuje se i novým a netradičním materiálům a technologickým postupům. Účastníci konference jsou zástupci významným vědeckých institucí, vysokých škol i pracovníci z různých průmyslových odvětví.

    Metallography 2016

      

    Z programu konference

    Čvanda P., TSI System s.r.o., Czech Republic

    Technika LAM PLAN pro přípravu metalografických vzorků

    Od roku 1962 působí LAM PLAN jako specializovaný dodavatel lešticích technologií. V tomto oboru je nositelem řady významných patentů. Na ty jsou navázány moderní prostředky pro přípravu metalografických vzorků, známé pod obchodními názvy CAMEO DISK, TOUCHLAM, NEODIA a BIO DIAMANT. Plného využití jedinečných vlastností těchto prostředků se dosáhne na metalografických strojích LAM PLAN, které tak společně zaručí dokonalé zpracování metalografických vzorků. Dělicí stroje CUTLAM, zalévací lisy PRESSLAM a brousicí a lešticí stroje SMARTLAM a MASTERLAM představují svými inovativními vlastnostmi technologický vrchol zařízení pro metalografické laboratoře a umožňují komplexní přípravu vzorků pro vyhodnocení chemicko tepelného zpracování kovových materiálů.