0

    Nové termokamery Fluke Ti10, Ti25, TiR a TiR1

    20.06.2024

    Nacházíte se v sekci Archiv článků a událostí. Pro aktuální informace z této oblasti navštivte sekci Bezkontaktní měření teploty případně Ruční bezkontaktní teploměry nebo nás kontaktujte.


    Publikováno 18. 1. 2008


    Bezkontaktní měření s termokamerou Fluke Ti25Společnost Fluke potvrzuje své výjimečné postavení mezi výrobci měřicích a testovacích přístrojů. Právě uvádí do prodeje 4 zcela nové termokamery, které jsou plně radiometrické, mají vynikající technické parametry a překvapivě nízké ceny. Integrovaný digitální fotoaparát umožňuje prolínání infračerveného termogramu s fotografií měřeného objektu technologií IR Fusion

    Aplikace
    Jednoduché ovládání, výkonný program SmartView pro práci s termogramy (ukládání, prohlížení, export, editace, pohodlná tvorba zpráv…) a celkově vysoký technický standard termokamer Fluke Ti10, Ti25, TiR a TiR1 dávají jejich uživatelům do rukou výkonný nástroj při měření v rozsahu středních teplot. Ti 10 a Ti25 jsou určeny pro univerzální aplikace v elektro i mechanické údržbě, při operativních kontrolách výrobních procesů a při kontrole ve výrobě a rozvodech tepla. Pro monitorování tepelných úniků z budov, stavu izolací a další měření ve stavebnictví jsou určeny termokamery TiR a TiR1.

     

    Provedení
    Všechny nové termokamery Fluke mají detektor s rozlišením 160 x 120 pixelů, liší se teplotní citlivostí. Displej o velikosti 91 mm s VGA rozlišením umožňuje prohlížení a vyhodnocování termogramů přímo v terénu. Termokamery jsou velmi odolné proti mechanickému poškození, vydrží dokonce i pád z výšky do 2 m. Paměťový prostor na 2 GB SD kartě umožní uložení až 3000 termogramů. Je možnost i uložení hlasových poznámek. Vestavěný fotoaparát se již stal samozřejmou součástí nových konstrukcí Fluke. Dodávka obsahuje všechny potřebné součásti k zahájení práce ihned po vybalení – termokameru s SD kartou, čtečku karet, napájecí a nabíjecí adaptér, programové vybavení a návod k použití – v praktickém přepravním kufříku.

     

    TiR aplikacni

     
    Základní parametry Ti10 Ti25 TiR TiR1
    Teplotní rozsah -20 až 250 °C -20 až 350 °C -20 až 100 °C -20 až 100 °C
    Teplotní citlivost < 0,2 °C < 0,1 °C < 0,1 °C < 0,07 °C
    Přesnost ± 5 °C / 5 % ± 2 °C / 2 % ± 5 °C / 5 % ± 2 °C / 2 %
    Hlasová poznámka ne ano ne ano