0

    Nové termokamery řady Fluke P3

    20.06.2024

    Nacházíte se v sekci Archiv článků a událostí. Pro aktuální informace z této oblasti navštivte sekci Bezkontaktní měření teploty případně Ruční bezkontaktní teploměry nebo nás kontaktujte.


    Publikováno 25. 7. 2011


    Řízení a údržba průmyslového podniku č. 5 


     


    2011 - Nové termokamery řady Fluke P3 Řada termokamer Fluke P3 poskytuje vysoké technické parametry v cenovém rozsahu podle vašich možností. Řada vychází z osvědčených modelů Ti32 a TiR32 a nové modely mají označení Ti27, TiR27, Ti29 a TiR29. Řada P3 přináší prověřené, praktické a plně výkonné modely pro široký rozsah diagnostických aplikací, které jsou navrženy pro použití v nejtěžších průmyslových podmínkách. Všechny modely se vyznačují vynikající kvalitou zobrazení, pohodlným ovládáním jednou rukou a jednoduchým uživatelským rozhraním.



    Vynikající kvalita obrazu
    Nejlepší teplotní citlivost mezi průmyslovými diagnostickými termokamerami a výborná optika v kombinaci s vysokým rozlišením displeje poskytují nejostřejší obraz.



    Pohodlné ovládání jednou rukou
    Zamíříte, ukazováčkem zaostříte a prostředníčkem stisknete spoušť. Stiskem palce pak zvolíte třeba obraz v obraze, a navíc nahrajete hlasový komentář.



    Vysoce odolné provedení Torture TestedTM
    Než vezmete termokameru Fluke do své ruky... nám obvykle z rukou vypadne… Jen termokamery Fluke jsou navrženy tak, že vydrží pád ze 2 m.



    Fluke IR-Fusion®
    Jedině termokamery Fluke umožňují přesné sesouhlasení viditelného a infračerveného obrazu tak, aby se oba obrazy zcela prolnuly, a díky tomu zajistily lepší diagnostiku problémů.



    Není pokroku bez pohodlného použití
    Největší technologický pokrok termokamer Fluke je patrný z jednoduchosti pořízení termogramu a jeho snadné analýzy.



    Výměnné objektivy
    Výměnné širokoúhlé objektivy a s IR-Fusion® kompatibilní teleobjektivy rozšíří aplikační využití termokamer Fluke. 2011


    V dodávce je vše potřebné pro okamžité zahájení práce:
    ¦ Termokamera řady Fluke P3
    ¦ Program SmartView pro analýzu a dokumentaci
    ¦ Paměťová karta SD 2GB
    ¦ Čtečka paměťov ých karet pro přenos termogramů do PC
    ¦ Odolný pevný kuf řík a měkká brašna
    ¦ Poutko na levou nebo pravou ruku
    ¦ Dva Li-Ion výměnné akumulátory
    ¦ Síťový napáječ a externí nabíječ akumulátorů
    ¦ Návod k obsluze



    Termokamery řady Fluke P3 využijí všichni profesionálové, kteří se zabývají údržbou, odstraňováním poruch, preventivní a prediktivní diagnostikou. Použití tyto termokamery najdou u průmyslových nebo komerčních elektrikářů i údržbářů vytápění, klimatizace a vzduchotechniky. Nezastupitelné místo mají pro energetické auditory a při rekonstrukcích a sanacích.
    Termokamery řady Fluke P3 se uplatní ve všech průmyslových výrobách, ať je to hutnictví, strojírenství, petrochemie, výroba plastů, skla, stavebních hmot i potravin. Nepostradatelné jsou v energetice, ve stavebnictví a při údržbě komerčních objektů, nemocnic, škol a obytných budov.



    Získejte zdarma výměnný objektiv!
    Do 30. 9. 2011 máte jedinečnou možnost získat ke každé termokameře řady P3 teleobjektiv nebo širokoúhlý objektiv zdarma!


    Tabulka parametrů termokamery řady Fluke P3


    www.fluke.cz


     


    Podrobnosti: