0

    Nový tester vibrací Fluke 810

    20.06.2024

    Nacházíte se v sekci Archiv článků a událostí. Tento produkt již není v naší nabídce. Pro aktuální informace nás kontaktujte.


    Publikováno 3. 6.2010


    Konečně je k dispozici jednoduchý nástroj na okamžité prověření stavu vašich strojů! Pomocí testeru vibrací Fluke 810 můžete zhodnotit stav mechanického opotřebení motorů, čerpadel, kompresorů a dalších zařízení bez znalosti jejich provozní historie. Fluke 810 jednoduše zobrazí závažnost zjištěného stavu a vy se rozhodnete, je-li oprava potřebná.


    Fluke Konečně je k dispozici jednoduchý nástroj na okamžité prověření stavu vašich strojů! Pomocí testeru vibrací Fluke 810 můžete zhodnotit stav mechanického opotřebení motorů, čerpadel, kompresorů a dalších zařízení bez znalosti jejich provozní historie. Fluke 810 jednoduše zobrazí závažnost zjištěného stavu a vy se rozhodnete, je-li oprava potřebná.

     

    Jednoduché nastavení
    Unikátní konstrukce Fluke 810 a intuitivní ovládání zajišťuje jednoduché použití. Přístroj se zeptá na základní parametry zkoušeného zařízení, jako jsou otáčky a výkon, a interaktivní nabídka na displeji vás provede nastavením a poskytne jednoduchý postup měření.

    Rychlé měření
    Tester vibrací Fluke 810 se velmi snadno zařadí do vašich zavedených postupů údržby. Pomůže vám rychle sledovat stav stoje a najít problém bez nutnosti znát jeho předchozí stav. Dá vám okamžitou odpověď porovnáním vašich měření s expertní databází tisíců skutečných měření.

    Okamžitá diagnóza
    Stisknutím jediného tlačítka Fluke 810 identifikuje příčiny problémů a jejich místo. Závažnost nálezů se zobrazí na jednoduché barevné stupnici. Přístroj snadno zjistí nesouososti, vůle, nevyvážení a stav ložisek, které představují nejobvyklejší mechanické problémy strojů.

    Jednoduchost použití testeru vibrací Fluke 810 posunuje diagnostiku strojů z expertní roviny pro běžné provozní údržby. Přístroj je dodáván s kompletním příslušenstvím včetně aplikačního a tréninkového programu.

     

    Screen obrazovky přístroje Fluke 810    Screen obrazovky přístroje Fluke 810 Screen obrazovky přístroje Fluke 810

     

    Podrobnosti:

    Prospekt Fluke 810 Vibration tester.pdf (2013.7kB)
    Katalog Fluke 810 Vibration tester.pdf (1137.3kB)