0

    Obchodní inženýr pro obor zkoušení materiálů

    19.04.2024

    Náplň práce
    Prodej metalografických strojů a prostředků, tvrdoměrů a mikrotvrdoměrů výrobců LAM PLAN, KULZER, CISAM-ERNST a FUTURE-TECH. Aktivní vyhledávání zájemců a udržování kontaktů se zákazníky. Tvorba aplikací a nabídek a kompletní realizace obchodních případů. Zapojení do instalační a servisní činnosti. Podíl na plánování a realizaci marketingových aktivit společnosti. Komunikace s dodavateli.


    Všeobecné požadavky
    Vzdělání ve strojírenském oboru a všeobecný přehled o zkoušení materiálů. Znalost kancelářských aplikací a práce v informačním systému. Anglická komunikace s dodavateli všemi způsoby. Řízení osobního auta pro pracovní cesty. Umění jednat s lidmi, pracovní samostatnost, spolehlivost a zájem o obor.


    S výhodou uplatníte
    Znalost materiálového inženýrství, přehled o průmyslových výrobách na teritoriu Česka a Slovenska, zkušenost s obchodováním v průmyslu a technické dovednosti.


    Nabízíme
    Významnou pozici v oboru a zázemí známé obchodní společnosti. Mzdu s podílem na realizovaných obchodech a podporu životního/penzijního pojištění. Flexibilní využití pracovní doby a vzdálený přístup k informačním kanálům společnosti. Rozšíření vzdělání v pracovním oboru. Spolupráci na hlavní pracovní poměr.


    Místo práce
    Brno, pracovní cesty převážně na území Česka a Slovenska.


    Termín nástupu
    V krátké době podle dohody.


    Nabídky zasílejte včetně průvodního dopisu a profesního životopisu na emailovou adresu zivotopisy@jistu.cz.