0

    Fluke Process Instruments: Spojení Raytek, Ircon a Datapaq

    20.06.2024

    Nacházíte se v sekci Archiv článků a událostí. Pro aktuální informace z této oblasti navštivte sekci Bezkontaktní měření teploty případně Systémové pyrometry nebo nás kontaktujte.


    Publikováno 17. 8. 2015



    Světoví výrobci Raytek, Ircon a Datapaq mají nyní společné jméno Fluke Process Instruments, vedoucí globální společnosti pro průmyslové měření teploty.


     

    logo Fluke Process Instruments


     


    Světoví výrobci Raytek, Ircon a Datapaq mají nyní společné jméno Fluke Process Instruments, vedoucí globální společnosti v oblasti měřicích přístrojů, která tak nyní nabízí široké portfolio řešení pro průmyslové měření teploty.


    Individuálně získali respekt nejvýznamnějších světových průmyslových výrobců. Společně jsou vůdčí silou v měření technologických teplot, průkopníci mnoha průmyslových prvenství, tržních inovací a nových měřicích technologií a značkou pro nejodolnější techniku pro vysokoteplotní měření ve výrobě.


    Toto nové společné uskupení nabízí nejvýkonnější, nejodolnější a nejspolehlivější přístroje pro bezkontaktní měření teploty v plné šíři: kompletní řady infračervených senzorů, řádkových skenerů a termokamer pro použití v nejnáročnějších průmyslových prostředích.


    Raytek, Ircon a Datapaq - přední jména v měření teploty se stala posledním slovem techniky pro výrobu s jistotou - Fluke Process Instruments.


    Logo FPI Raytek 2015 Logo FPI Ircon 2015