0

    Sada Testex pro měření replikační pásky, certifikovaná

    Sada Testex pro měření replikační pásky, certifikovaná
     
    Výrobce
    Kód

    06611103

      Podrobnosti o produktu

      Kompletní sada Testex obsahuje vše potřebné k měření profilu povrchu pomocí replikační pásky. Obsahuje certifikovaný číselníkový mikrometr, dvě role pásky Testex Press-O-Film (Coarse a X-Coarse), cvičný povrch se známou drsností, třecí nástroj a kompletní návod.

       

      Replikační pásky umožňují vyhodnocovat profil povrchu vytvořením jeho repliky, kterou pak lze měřit mikrometrem. Jedná se o jednoduchý postup: přiložíte na měřený podklad, třecím nástroje vytlačíte do speciální povrchu pásky profil podkladu, pásku sejmete a změříte v přístroji. Metoda je vhodná i pro měření na oblých plochách a jiných obtížně přístupných místech. Na jeden test je zapotřebí méně než 30 sekund. Pásky umožňují trvalé uchování fyzické repliky povrchu pro archivaci. Odolávají téměř jakémukoli prostředí, včetně teplot do 60 °C a můžete je dlouhodobě skladovat.

       

      Tato osvědčená technika je přesná, opakovatelná a ověřená řadou nezávislých studií. Replikační pásky lze měřit pomocí analogového nebo elektronického digitálního mikrometru PosiTector RTR (Replica Tape Reader).  Jedná se o jedinou metodu měření profilu povrchu uznaná normami ISO, ASTM a AMPP.


      Poptat

      Poptávka produktu

      Sada Testex pro měření replikační pásky, certifikovaná

      Společnost
      Jméno a příjmení
      Funkce
      E-mail
      Telefon
      Adresa
      Zpráva
      Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA