0

    Ultraprobe 2000 - ultrazvukový detektor

    Ultraprobe 2000 - ultrazvukový detektor
     

    varianty

    Výrobce

    Filtr variant

    Typ

    Ultraprobe 2000 - ultrazvukový detektor - varianty (7)

     

      Podrobnosti o produktu

      Ultraprobe 2000 je spolehlivý analogový ultrazvukový detektor s možností ladění frekvence, což umožňuje rychlou a přesnou kontrolu na různých zařízeních. Jeho jednoduché používání a schopnost rychle a přesně ladit frekvenci z něj činí ideální nástroj pro kontrolu a řešení problémů metodou point & shoot. Tento přístroj je vybaven přesným analogovým měřičem, který umožňuje detekci netěsností s vysokou přesností. K dispozici je také verze s certifikací ATEX nebo EX, což zajišťuje bezpečné používání i v náročných prostředích. Ultraprobe 2000 je skvělým řešením pro profesionální průmyslové aplikace, kde je rychlost, přesnost a spolehlivost klíčovými požadavky.

       

      Proč zvolit Ultraprobe 2000?

      • Jednoduché používání: Přístroj je snadno ovladatelný, což umožňuje rychlé a přesné měření.
      • Laditelná frekvence: Uživatel může přizpůsobit frekvenci mezi 20 až 100 kHz, což umožňuje zaměřit se na konkrétní zvuky a eliminovat rušení z pozadí.
      • Precizní měření: Přesný analogový měřák s možností přepínání funkcí měření zajišťuje spolehlivá data.
      • Metoda point & shoot: Ideální pro řešení problémů metodou „zaměř a stiskni spoušť“, což znamená rychlé a přesné určení závady.
      • Adaptabilita: Přístroj lze přizpůsobit různým potřebám díky možnosti ladění frekvence a přepínání režimů měření.
      • Reportování dat: Nabízí tři režimy reportování dat včetně audio kanálů, dvourežimového analogového měřáku a spolupráce s analyzátory vibrací a záznamovými zařízeními zvuku.

       

      Ultraprobe 2000 je průmyslový ultrazvukový přístroj navržený pro rychlou, přesnou a snadnou detekci netěsností a poruch v průmyslových zařízeních. Jeho jednoduché ovládání umožňuje uživateli rychle a efektivně získat dovednosti v ultrazvukovém testování během několika minut. Tento přístroj využívá ultrazvukovou technologii, která je směrová, lokalizovatelná a může pracovat v hlučných prostředích. Pro bezpečné používání v nebezpečných prostředích je k dispozici verze s certifikací ATEX nebo EX. S Ultraprobe® 2000 můžete rychle identifikovat problémy a minimalizovat čas a náklady spojené s jejich opravami.

       

      Každá sada ULTRAPROBE 2000 obsahuje pistolové tělo detektoru se stupnicí, zátěžovým měřákem a kolečko pro ladění frekvence. Je vybaven 10-ti otáčkovým potenciometrem a digitálně kalibrovaným kolečkem se zámkem otáčen a indikátorem stavu nabití. Součástí sady jsou průmyslová sluchátka Deluxe, nabíjecí sada pro baterie, hliníkový kufřík Zero Halliburton a trisonický skenovací modul, který slouží k lokalizaci vzduchem šířeného ultrazvuku. Součástí všech sad je i pružný fokusační nástavec, který umožňuje zúžení přijímaného pásma skenovacího modulu a blokování okolního ultrazvuku. Dále v základu obsahuje stetoskopickou (kontaktní) sondu pro monitorování vnitřních ultrazvuků, například uvnitř ložisek, odváděčů kondenzátu a ventilů. K tomuto lze pořídit rozšiřující sadu sond pro zvýšení dosahu stetoskopického modulu na 78 cm a rozmítaný tónový generátor s výběrem amplitudy pro použití metody tónového testu a obsáhlý manuál.

       

      Dostupné sady:

      UP2000KT: SADA ULTRAPROBE 2000 sada dostupná i ve variantě ATEX

      UP2000S: SADA ULTRAPROBE 2000 SKENER

      UP2000C: SADA ULTRAPROBE 2000 STETOSKOP

      UP2000SC: SADA ULTRAPROBE 2000 STETOSKOP / SKENER

      UP2000LRM: SADA ULTRAPROBE 2000 PRO DLOUHÝ DOSAH obsahuje modul pro dlouhý dosah (LRM-2) pro přesnější a rozšířený dosah detekce úniku nebo elektrických emisí

      UP2000CFM: SADA ULTRAPROBE 2000 PRO BLÍZKÉ OHNISKO obsahuje modul pro blízké ohisko (CFM-2) pro detekci malých úniků a úniků vakua

       

      Konstrukce Ruční pistolové tělo z hliníku a ABS plastu
      Obvody Pevnolátkový heterodynní přijímač s teplotní kompenzací
      Frekvenční odezva Detekuje ultrazvukové frekvence mezi 20 kHz a 100 kHz, trvale proměnné frekvence jsou převedeny na 50 kHz až 3 kHz audio signál
      Sondy Patentovaný skenovací modul Trisonický zásuvný typ sestávající z fázovaného pole několika senzorů vzduchem šířeného ultrazvuku. Tato sonda je stíněna proti radiofrekvenčnímu rušení.
      Pryžový fokusační nástavec (flexibilní) přetahuje se přes skenovací modul, aby se koncentrovala kuželová směrovost a aby se odstínil okolní ultrazvuk. Zároveň lze nasadit na stetoskopický modul pro odstínění vysoké úrovně okolního ultrazvuku, když je jednotka nastavena na maximální citlivost.
      Stetoskopický modul – zásuvný typ, izolovaná sonda se stíněním proti radiofrekvenčnímu rušení, 11,4cm dlouhá nerezová špička sondy, kuželový tvar pro rovnoměrný povrchový kontakt. Prodlužující stetoskopická sada: 3 kusy oddělených kovových tyček pro zvýšení kontaktního dosahu na 50,8cm a 76,2cm.
      Vysílač Patentované vysílání rozmítaného tónu
      Sluchátka Typ tlumící hluk, dvojitá kabelová mono. Impedance 16?. Útlum hluku vyšší než 23dB. Splňují nebo přeahují specifikace ANSI a OSHA standardů. Vhodná pro použití s přilbou.
      Indikátory Zátěžový výstupní měřák, lineární kalibrační měřítko od 0 do 100 pro zaznamenávání relativních měření. Měřák má přesnost 1% přes celý rozsah. LED indikátor nízkého stavu baterie pro interní zdroj hlavního detektoru.
      Baterie Uzavřená dobíjecí NiMH. NABÍJECÍ SYSTÉM: Standardně 110V, dostupná i verze pro 220V.
      Vlastnosti Kolečko pro ladění frekvence: 20-100 kHz s pozicí „pevné pásmo“ pro ultra úzkou frekvenční odezvu.
      Přepínač dvou režimů měřáku pro logaritmické a lineární měřítko měřáku.
      Volitelný přídavný režim – výstup pro záznam grafu: 0-50 mV.
      Řízení citlivosti – Přesné 10-ti otáčkové kolečko s numericky kalibrovanou přesností kroku pro přesné nastavení zesílení.
      Spoušť napínaná pružinou
      Celková velikost Kompletní sada se dodává v hliníkovém kufříku Zero Halliburton: 47 x 37 x 17 cm (18.5 x 14.5 6.5 )
      Pistolová jednotka: 0.9 kg (2 lbs.)
      Kompletní kufřík: 6.4 kg (14 lbs.)
      Citlivost Detekuje únik z dirky o průměru 0.127 mm (0.005) při 0.34 bar (5 psi) ze vzdálenosti 15.24 m (50ft.)
      Práh 1 x 10-2 cm3/s až 1 x 10-3 cm3/s
      Záruka 1 rok na díly/práci standardně. 5 let s vyplněným záručním registračním listem.
      Režimy displeje Logaritmický a lineární, závisí na konkrétní konfiguraci

      Poptat

      Poptávka produktu

      Ultraprobe 2000 - ultrazvukový detektor

      Společnost
      Jméno a příjmení
      Funkce
      E-mail
      Telefon
      Adresa
      Zpráva
      Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA