0

    Brusné papíry

    Vysoce kvalitní brusné papíry francouzského výrobce Lam Plan

    Brusné papíry Lam Plan jsou synonymem pro vysokou kvalitu a přesnost. Splňují velmi přísné standardy kvality, které jsou v souladu s evropskými normami FEPA (P80 až P4000), což zaručuje kalibrovanou zrnitost brusných papírů všech velikostí zrn.


    Dlouhou trvanlivost našich brusných papírů zajišťují vysoce odolné pryskyřice, které pevně drží brusné zrno na povrchu. Tloušťka papíru, na kterém je brusné zrno umístěno, hraje rovněž klíčovou roli v prodlužování životnosti produktu a je úměrná velikosti zrna.


    Naše brusné papíry jsou k dispozici v průměrech 200, 230, 250 a 300 mm, ve standardním provedení i ve verzi se samolepicím povrchem. Nabízíme také širokou škálu zrnitostí od P80 až po P4000. Pro specifické požadavky jsou dostupné také větší průměry 350 a 400 mm, stačí se na nás obrátit s poptávkou.


    Standardy brusných papírů SiC

    Standard brusných papírů SiC (karbid křemíku) stanovuje požadavky na brusivo, které používá karbid křemíku jako brusný materiál a slouží k zajištění kvality a konzistence brusných papírů v průmyslu. Karbid křemíku je tvrdý materiál, který je schopen efektivně odstraňovat materiál z povrchu. Brusné papíry SiC jsou obvykle používány pro broušení a leštění tvrdších materiálů, jako jsou kovy, sklo, keramika a kompozitní materiály.


    Standardy brusných papírů SiC zahrnují specifikace týkající se zrnitosti brusného materiálu, hustoty a druhu vaziva použitého k upevnění zrna na podkladu papíru, tvaru brusného materiálu a dalších parametrů, které ovlivňují brusný výkon. Existuje několik různých standardů brusných papírů SiC, které mohou být použity v odlišných průmyslových odvětvích a aplikacích. Standardy se mohou lišit v závislosti na geografické oblasti a průmyslovém sektoru.

    Parametrický filtr

    Podrobné vyhledávání

    Status

    Řadit podle

    výchozí řazení - produkty skladem dle prodejnosti za 60 dní sestupně
    vzestupně sestupně

    Filtr skladu

    Sklad

    2 produkty
    1 stránka

    Položek na stránku:

     
     

    Brusné papíry od výrobce LAM PLAN splňují velmi nejpřísnější požadavky na kvalitu. Kalibrace zrn SiC (karbid křemíku) je garantována pro evr

     

    varianty

    Brusné papíry od výrobce LAM PLAN splňují velmi přísné požadavky na kvalitu. Kalibrace zrn SiC (karbid křemíku) je garantována pro evropské normy FEPA bez ohledu na jejich velikost (P80 až P4000).

     

    varianty

     
     
    • N

      Novinka

    • V

      Výprodej

    • S

      Speciální nabídka

    • Body/ks

      - bodová hodnota produktu v promoakci;
    • v

      varianty

      sestava - sloučení komponent ve virtuální produkt,(komponenty se mohou prodávat i samostatně)
    • hák - produkt, k němuž se při prodeji automaticky přiřazují další produkty (například zdroj + přívodní šňůra apod.)