0

    Lešticí plátna

    Exkluzivní lešticí plátna a podložky TOUCHLAM®

    Společnost LAM PLAN nabízí řadu exkluzivních lešticích pláten a podložek TOUCHLAM®. Všechny naše výrobky TOUCHLAM jsou navrženy a vyrobeny tak, že preferují kvalitu výsledků výběrem vhodných materiálů a způsobů zpracování.


    Leštící plátna

    Struktura a složení leštících pláten má přímý vliv na vlastnosti souvisejícího volného brusiva během procesu leštění. LAM PLAN navrhl řadu leštících pláten a podložek podle jejich schopnosti optimalizovat funkce volného brusiva s cílem dosáhnout optimální kvality výsledků.


    Plátna a podložky TOUCHLAM® jsou k dispozici ve všech standardních průměrech ve dvou způsobech fixace: samolepicí a magnetické. Označení umožňuje snadnou identifikaci. Na kotoučích je nyní integrován jazýček, který usnadňuje odstranění ochranné fólie samolepicích disků.


    Parametrický filtr

    Podrobné vyhledávání

    Status

    Řadit podle

    výchozí řazení - produkty skladem dle prodejnosti za 60 dní sestupně
    vzestupně sestupně

    Filtr skladu

    Sklad

    13 produktů
    1 stránka

    Položek na stránku:

     
     

    Krátká viskózová vlákna pro super povrchovou úpravu všech materiálů. Odolnost vůči agresivnímu abrazivu. Běžně se používá s diamantovými suspenzemi NEOLAP a oxidy AQUA L

     

    varianty

    Impregnovaná netkaná vlákna. Hrubé leštění, dokončování na extra tvrdých materiálech. Použitelné s diamantovými brusivy od 3 do 9 µm.

     

    varianty

    taftová tkaná syntetická vlákna. úběr materiálu a inherentní rovinnost na složitých materiálech. použitelné s diamantovými brusivy od 6 do 15 µm.

     

    varianty

    Extra tenká saténová tkaná přírodní vlákna. Vynikající inherentní rovinnost a konečná úprava, zachování vměstků a hran na všech materiálech.

     

    varianty

    Saténová tkaná přírodní vlákna. Vynikající povrchová úprava a rovinnost, zachování hran, zejména na vzorku složeném z materiálů různé tvrdosti nebo s povlakem. Vysoká od

     

    varianty

    Polotvrdá krátká viskózová vlákna. Super finish, zachování přirozené rovinnosti na namontovaných tvrdých materiálech.   Použitelné s diamantovými brusivy od 1 do 3 µm.

     

    varianty

    Mikroporézní polyuretanová pěna. Přizpůsoben citlivým vzorkům vyžadujícím extrémní super finish s chemickými abrazivy.

     

    varianty

    Vysoká trvanlivost, využitelná ve výrobním procesu. Mikroporézní polyuretanová pěna. Použitelné s oxidy nebo koloidním oxidem kře

     

    varianty

    Taftová tkaná syntetická vlákna. Úběr materiálu a inherentní rovinnost na obtížných materiálech. Vysoká odolnost. Použitelné s diamantovými brusivy od 6 do 15 µm.

     

    varianty

    Tkaná vlákna ze syntetického hedvábí. Určeno pro dokončení a rovinnost na měkkých materiálech. Použitelné s diamantovými brusivy od 1 do 3 µm.  

     

    varianty

    Měkká kompozitní syntetická vlákna Dokončovací práce na měkkých materiálech. Použitelné s diamantovými brusivy od 0,25 do 3 µm. 

     

    varianty

    Měkká delší plstěná viskózová vlákna. Super povrchová úprava na velkém množství materiálů, včetně velmi měkkých materiálů.   Používá se hlavně s diamantovými bru

     

    varianty

    Vysoce odolná tkaná vlněná vlákna. Upraveno pro dokončování nezalitých vzorků. Vysoká odolnost. Použitelné s diamantovými brusivy

     

    varianty

     
     
    • N

      Novinka

    • V

      Výprodej

    • S

      Speciální nabídka

    • Body/ks

      - bodová hodnota produktu v promoakci;
    • v

      varianty

      sestava - sloučení komponent ve virtuální produkt,(komponenty se mohou prodávat i samostatně)
    • hák - produkt, k němuž se při prodeji automaticky přiřazují další produkty (například zdroj + přívodní šňůra apod.)