0

    Vytvrzovací zařízení Technotray Power

    Vytvrzovací zařízení Technotray Power
     
    Výrobce
    Kulzer
     
    Kód

    19110416

      Podrobnosti o produktu

      Technotray POWER vysoce výkonný a prostorný přístroj pro efektivní vytvrzování zalitých vzorků

      Tento jedinečný přístroj pro vytvrzování na bázi modrého světla poskytuje impozantní pracovní komoru, která umožňuje vytvrzovat až 9 vzorků ve formičkách o průměru 30 mm. Jeho homogenní rozptyl světla z šesti lamp o výkonu 9W spolu s vysoce kvalitními odrazovými plochami zajišťuje rychlé a efektivní vytvrzování v celém objemu komory.

      Bezpečný přístroj pro vytvrzování modrým světlem

      Co tento přístroj odlišuje od konkurence je jeho schopnost pracovat ve skutečné vlnové délce modrého světla (λ = 420 nm až 480 nm), což znamená, že neohrožuje obsluhu škodlivým UV zářením. Díky správně nastavenému schématu dokáže snížit teplotu vytvrzování na pouhých 50 °C, což ho činí ideálním pro vytvrzování materiálů, které jsou citlivé na teplo. Technotray POWER byl speciálně navržen pro vytvrzování zalévacích hmot Technovit 2000LC a Technovit 2021, jejichž absorbční maximum se nachází v rozmezí λ = 420 nm až 480 nm.

      Možnost volby typu světelného zdroje

      Díky maximálně 6 modrým světelným zdrojům nebo LED páskům, každý o výkonu 9 W, je zařízení Technotray POWER výkonnou světelnou polymerační jednotkou, která zajišťuje rychlou, intenzivní a homogenní polymeraci. Tato inovativní vytvrzovací jednotka byla vyvinuta speciálně pro zalévací hmotu, která vytvrdí modrým světlem, konkrétně pro Technovit 2000 LC. Tato jednotka je vybavena šesti hliníkovými reflektory, které zajišťují rovnoměrné rozložení osvětlení ve vnitřním prostoru jednotky. Vnitřní prostor má rozměry 170 x 160 x 120 mm (š x h x v), což umožňuje současné vytvrzování několika vzorků najednou. S touto vytvrzovací jednotkou můžete současně vytvrzovat následující počet vzorků: - Forma průměr 50 mm: 4 kusy - Forma průměr 40 mm: 5 kusů - Forma průměr 30 mm: 9 kusů - Forma průměr 25 mm: 9 kusů Technotray POWER je tedy skvělým řešením pro efektivní a rychlé vytvrzování více vzorků najednou, což zvyšuje produktivitu a šetří váš čas.

       

      Rozměry: 270 x 170 x 240 mm
      Osvětlení: 6 fluorescenčních lamp 9W
      Typ osvětlení: modré světlo (λ = 420 nm - 480 nm)
      Nastavení osvětlení: 5 minut, 10 minut, kontinuální
      Vnitřní prostor (Š x V x H): 170 mm x 120 mm x 160 mm
      Autostart: Po uzavření víka
      Napájení: 230 V / 50 Hz

      Poptat

      Poptávka produktu

      Vytvrzovací zařízení Technotray Power

      Společnost
      Jméno a příjmení
      Funkce
      E-mail
      Telefon
      Adresa
      Zpráva
      Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

      Související produkty

      9 W světelný zdroj modrého světla pro vytvrzovací zařízení Technotray Power.

      9 W LED světelný zdroj modrého světla pro vytvrzovací světelné polymerizační zařízení Technotray Power.

      Související

      Technovit 2000 LC je základní jednosložková zalévací hmota, která je vytvrditelná modrým světlem - například použitím Vytvrzovací jednotky Technotray Power. Po vytvrzení je výsledný vzorek bez bublin a vyso

       

      varianty

      Podobné produkty

      Vakuové impregnační zařízení pro zalévání nebo povrchovou impregnace porézních metalografických vzorků; Vakuový set se zařízením pro vakuovou impregnaci. Kompaktní zařízení s vestavěnou vakuovou...